недеља, 31. август 2014.

План Вашингтона да зграби Украјину

Директор ЦИА је послат у Кијев да покрену војну потискивање руских сепаратиста у источним и јужним деловима Украјине, бившег руског територија за које су углавном идиотски припојени Украјини у раним годинама совјетске владавине.

План Вашингтона да зграби Украјину није узело у обзир  да је руски део говорног подручја не жели да се прикључе  у ЕУ и НАТО, су прогоњени. Вашингтон је изгубио Крим,  Вашингтон је нанеравао да избаци  Русију из њеног црноморског поморске базе. Уместо да призна да је његова план био отимања Украјина , Вашингтон није у стању да призна грешку и, самим тим, гура кризу на више опасне нивое.

Ако Украјина  кроз сецесију нестане као бивши руски територијама и врате се у Русију, Вашингтону ће бити непријатно да је резултат њеног државног удара у Кијеву био  обнови руске провинције Украјине назад у Русију. Да би избегли ову непријатност и блам, Вашингтон гура кризу према рату.

Директор ЦИА наложено вашингтоновојј марионетској влади  у Кијеву да се обрати Уједињеним нацијама за помоћ у сузбијању "терориста" који наводно добијају руску помоћ за наводно нападе на Украјину. У речнику Вашингтона, самоопредељење је знак руског мешања. УН у суштини јеВашингтон-финансирана организација, Вашингтон ће добити оно што жели.

 Руска влада је већ  потпуно јасно пре неколико  недеља изјавила да употреба насиља против демонстраната у источној и јужној Украјини ће приморати руску владу да пошаље у руску војску да заштити Русе, као што је Русија примораба да уради у Јужној Осетији, када је Вашингтон упутио своју Грузиску марионетског владу да нападне руске мировне трупе и руске становнике у Јужне Осетије.

Вашингтон зна да руска влада не може стајати по страни док један од марионета Вашингтона  нападе Руса. Ипак, Вашингтон гура кризе на рат.

Опасност за Русију је да се руска влада ослања на дипломатију, међународне организације, међународне сарадње, као и на здрав разум и само-интерес немачких политичара и политичари у другим европског марионетских држава.


За Русију то може бити фатална грешка. Нема добре воље у Вашингтону, само Лагање. Руски одлагање пружа Вашингтону време да се изгради снага по руским границама, и у Црном мору ширећи сатанизацију Русије кроз пропаганду и распалити америчке популације у ратну плудило.Друго се већ дешава.

Керри је јасно рекао Лаврову да Вашингтон не слуша Русију. пошто Вашингтон плаћа добро, европске марионете такође немају вољу да слушају Русију. Новац је важније европским политичарима него опстанак човечанства.

Вашингтон не жели Украјинска питања да се реше на  дипломатским и разуман начин. То би могло бити повод да најбољи потез Русије је одмах да заузме руске територије Украјине и поново апсорбује територије у Русију одакле су дошле. То треба да се уради пре него што САД и њени НАТО марионете се припреме за рат. Теже је за Вашингтон да започне рат, када су већ изгубили објекти рата. Русија ће бити сатанизован са бескрајним пропагандом из Вашингтона да ли узела или не Русија територије. Ако Русија омогући вашингтону да  потисне Руске земље у Украјини , престиж и ауторитет руске владе ће потунути. Можда је то оно што на жиа Вашингтон рачуна.

Ако је Путинова влада стоји по страни док се руска Украјина је угушена, Путинов престиж ће пасти, а Вашингтон ће докрајчити руску владу стављањем у акцију своје више стотина  финансира НВО дкоја је руска влада тако глупо толерисала. Русија је подељена са петом колоном Вашингтона.

Руске и кинеске власти су направили озбиљне стратешке грешке остајући у оквиру међународних плаћања система САД долар. Брикс и други треба одмах да напусте доларски систем, која је механизам за америчког империјализм. Земље БРИКС групе треба одмах да створе сопствени одвојени платни систем и свој ексклузивни Комуникације / Интернет систем. Русија и Кина су наивно направили ове стратешке грешке, јер опорављајући се комунистичких неуспесима и угњетавања,  наивно су претпостављали да је Вашингтон је чист, да је Вашингтон посвећен његовом пропагандног самоописивање као бранитељ закона, правде, милости и људских права.

У ствари, Вашингтон, "изузетна, земља" се обавезала својој хегемонију у свету. Русија, Кина, и Иран су на путу хегемоније Вашингтона и мета за напад.

Нема коментара:

Постави коментар