субота, 12. фебруар 2011.

01.02.2011 – Предстојећа фебруарска СНС фарса

- Како ће Николић и Вучић опет да обману народ -
Планирани СНС-ов скуп, који треба да се одржи 05.02.2011. није ништа друго до још једне у низу про ЕУ/ДС манифестације.
Тома Николић, који је догурао од положаја електричара са једног крагујевачког гробља до кандидата за Председника Србије, главни је одговорни за разбијање својевремено највеће српске опозиционе политичке странке - СРС. Да не буде погрешно схваћенo, ово није пропаганда за СРС. Међутим, чињеница је да је пре растакања у СНС, СРС имао далеко највећу подршку у српском бирачком телу, а баш у то време када се СРС показала као једини озбиљан политички чинилац, у најзначајнијем тренутку њеног постојања од оснивања, други човек те странке – Тома Николић – одлучио је да је расцепи и уништи. Као подршку тога не треба заборавити огроман медијски простор који су у том тренутку РТС1, Б92 и остали медији поклонили СНС-у, како би имали што већу могућност да сравне СРС. Захвалност за тај медијски простор Николић је недавно узвратио Тадићу и ДС-у чак нудећи им политичку сарадњу и подршку.
Чињеница је и да су Николић и Вучић, који су скоро 20 година промовисали анти западноевропску политику, у тренутку заокренули курс и почели да негирају да су рекли све што су рекли, а што има било какве везе са освешћивањем и јачањем српског народа.
Имајући у виду предходно описано, није тешко предвидети и сценарио и будући развој догађаја. Свестан огромног незадовољства народа, ДС разматра могућност да на следећим изборима добије веома малу подршку свом останку на власти, чак и са уједињеним регионима, сателитима и сепаратистима попут Г17, ЛДП, СПС итд. Овде СНС долази ка лек на рану. Наравно да је СНС, по свим до сада необоривим доказима, странка под контролом Мишковића, Костића, Бека и сличних. Како би та олигархија сачувала своје богатство и положај у Србији, они су решили да Србима понуде нешто ново, а заправо старо (јер шта је то ново добила Србија оснивањем поменуте странке), а то је СНС - нова странка са старим пропалим идејама (попут оне англо-америчке пароле: нема алтернативе!).
Зато су Тома и Аца, односно СНС, добили задатак да на предстојећи скуп позову све оне који су незапослени, гладни, незадовољни (а њих сигурно има преко 70% тренутно у Србији). И није најављени скуп због обарања истрошене, пропале, 5-октобарске власти и њихових финансијера у служби НАТО-а, хрватских, муслиманских, црногорских и шиптарских интереса. Тома и Аца ће бити тамо не да омогуће народу да изрази незадовољство и упути позив да се владајућој хунти одузму све полуге моћи, већ да се преко СНС-а издува вентил без икаквих озбиљних последица и инцидента.
Уз Томино и Ацино (односно Мишковићево, Беково, Костићево) обећање да ће се ствари ускоро почети мењати, народ ће отићи својој кући без било каквог резултата, без било каквих промена у друштву односно држави.
Једном речју, цела СНС фарса је смишљена да поново разбије народна очекивања и заустави било какве озбиљне промене у друштву.
Непримерено је било којој цивилизованој земљи са демократским системом, што Србија очигледно данас није, да се оволико медијског и политичког простора даје странци која уопште није учествовала на изборима. Ово је још једна чињеница у прилог предходно наведеном да је ово странка креирана не по народној вољи, јер је народ није ни бирао, већ по диктату њених тајкунских креатора.
Зато: одбаци лажи и преваре ДС-а, СНС-а, Мишковића, Бека, Костића и њима сличних. Памет у главу и протествуј без СНС – одазови се на протест искључиво проверених српских родољуба.

Нема коментара:

Постави коментар