понедељак, 25. август 2014.

колико је срба свесно да у србији влада хунта иста као што влада у украјини.


  1. Не знам колико је срба свесно да у србији влада хунта иста као што влада у украјини. Дакле у Србији су на власт дошли они који су власт силом отели исто као у украјини. Од 5 октобра па до данас свака странка/странке који су чинили власт (и "опозицију" која је произашла из саме хунтске владе чинили су тако што су били некада део хунте или прихватили владавине хунте, владавине насиља, безакона и самим тим владавине антидемократије. Све "владе" после 5 октобра нису ништа друго наставак хунтског пута односно режима!

    Неcтреба да нас чуди што је ђинђићева странка офарбана плаво жутом бојом баш исто као што користе украјинска хунта! Ukrajina danas farba plavo žuto sve što može isto kao DS sa rts "dnevnikom" poštom itd. Фарба се све што је највише присутно код грађана како би се постигао психолошки ефекат над грађанима!

    Данас у Србији влада безаконита "влада" која има за свој темељ постојања, темељ отимање власти у 5 октобарског насиљу. Таква власт није народна него туђинска, таква власт је и даље хунта која не представља Србе нити србију они представљају од самог почетка искључиво агресора. Против такве хунте се не сме мирити (као што се несме мирити са силеђијама) јел такви криминалци не воде србију у правцу где србија жели постојање хунте је да води даље од тога у канђе батинаша и убица!

    Срби имају пуно право на одбрану да хунту скидају како знају и умеју и да Србију врате под своју управу самим тим спасе!

    Ми срби имамо и те како сва права да игноришемо хунту и све договоре и уговоре која је хунта са западом потписала. Та хунта је незаконита самим тим све што су радили хунтски наследници је по захтеву агресора са запада самим тим незаконито!

    Паметније је да се што пре отарасимо хунте са власти него хунта да се отараси нас срба и Србије!

Нема коментара:

Постави коментар