субота, 1. октобар 2011.

РУСИЈА НЕМА АЛТЕРНАТИВУ

Људи који кажу да нам не треба повезивање са Русијом, а начелно су против Америке и НАТО-а, нису баш много паметни, нити знају много о политици и управљању државом; као ни историји словенских народа. Напротив, такви људи, без намере да вређам, нису способни да сагледају основну потребу једног народа, а то је заштита од других агресорских народа.

Оно што нису способни да сагледају је да је Србија данас сувише мала по броју становника, да се, без велике штете по српски народ, одупре великим силама, а посебно удруженим великим силама, које имају моћ и средства да ратују и разарају бесконачно тако малу државу као што је наша.

Човек који не може да сагледа ту једноставну математику, а воли да се бави политиком и да убеђује друге у своје политичке ставове, може се слободно рећи да припада 'покрету имбецила'. Само 'имбецил' може да гура неспособну особу у конфликт са групом људи, без икакавих помоћних средстава и оружја.

Ако узмемо у обзир чињеницу да на овим просторима нема више од 10 милиона Срба, који су између себе несложни – а што је додатна мука, као и да је Србима у последњих 10 година уништено наоружање, а са друге стране постоји пакт као НАТО који броји око 700 милиона људи и који троши милијарде милијарди долара годишње на војску и наоружање, који очигледно хара светом – осваја и покорава мале државе својим хордама, чланицама НАТО пакта – како је уопште могуће да неко закључи да Србија може бити независна у времену када се освајају и покоравају, на очиглед свих нас, расе и државе, и покушавају да се ставе под њихов диктат односно контролу? Зар то није бесмислена дилетантско – имбецилска филозофија такве политике?

Са друге стране, Србија има велике могућности и чак је више пута позвана да буде једна од главних држава - центара моћи – Евроазијске заједнице држава, заједнице у успону, која гомила богатство и обухвата највећи део светских резерви: воде, нафте, гаса, злата, дијаманата ... Београд би постао један од 4 центара те заједнице (четврти од више стотина градова!), што би значило да би брзо видели огромну количину новца инвестирану у Србији, брзу изградњу Београда, што би наравно утицало и на остале градове у Србији. Србија би од тога добила посебну позицију и заштиту. Ово се такође односи и на срце Србије – КиМ. Евроазијском заједницом не управљају хомосексуалне структуре и НВО.

Коме би то сметало да Србија живи у највећој и најмоћнијој супердржави на свету? Коме смета да Срби путују без пасоша по ¼-ни планете? Коме смета да Срби буду удружени у најјачу силу на свету и да ту штити своје интересе? Зашто би неком то сметало, ако се види шта се са Србијом дешавало последњих 20 година? Зар је последњих 20 година разарања страних сила уништило и сву српску памет да не можемо једноставну чињеницу да видимо да имамо алтернативу која нам се нуди, као и благостање које нам се нуди? Имамо са једне стране понуђени просјачки штап, а са друге благостање. Је ли неко луд да не може то да разликује, нити да одабере шта је боље? Јесмо ли до те мере разорене памети?

Да ли су људи који траже независну Србију толико болесни да не виде све ово? Они који траже независну Србију су очигледно ЖУТИ, јер је циљ Запада да Русија никад не добије примат на простору Србије. Србији је директно поручено од стране еуРОБске уније да не желе да виде Русију у Европи!

Зар је тешко видети да су Руси братски православни народ и све њихове одлике које нас спајају, а не раздвајају? Док са друге стране, Европска заједница и НАТО немају ништа што нас спајају, осим заједничког простора. Традиција, вера, култура, филозофија и начин живљења је потпуно другачији. Укратко, они су агресивне хорде које хиљадама година иду по свету, пљачкају, харају и уништавају народе и ми немамо НИШТА заједничко са њима.

Нема коментара:

Постави коментар