субота, 23. јул 2011.

СНС-ова политика без политике и фалш национализам

 
 
Издајнички покрет Србије – фалш национализам СНС-а

Или: „Добра фора, нема више стиропора”

Основна сврха оснивања и постојања странке (С)рбија (Н)естаје (С')нама је разбијање највеће опозиционе политичке странке СРС, која је у време оснивања СНС-а имала изразиту и растућу популарност, 'претећи' рејтингом од преко 50%.

Невероватно, али истинито, СНС има своје посланике у Скупштини Србије, а да нити један једини глас није добила од гласача. Нити је икада учествовала у изборима. Ово је преседан у историји парламентарне демократије, и то такав који вероватно ни једна цивилизована земља на свету неће поновити.

Није на одмет подсетити се сензационалног открића и да ова странка нема састављен никакав политички програм на којем би се темељила политичка активност ове странке. А пошто нема програм, она нема ни своју идеологију. Односно, њена '„идеологија” су (празне) пароле. Пошто нема програм, гласачи немају темељ на основу којег би их процењивали и евентуално бирали. Зато је ова странка mega-absurd!!! Или: странка политике без политике!

Некакав текст програма који постоји до скоро је био на енглеском језику, написан од стране саветника странке – бившег америчког амбасадора, међутим ни као такав (недовршен) није био доступан члановима странке на увид - према изјави једног од некадашњег функционера странке, српског генерала Делића.

СНС је последица крајњег лудила у политичком животу Србије, одраз понижавања и уништавања права српског честитог човека на свој глас. Све указује да је СНС скуп састављен од српских фалш националиста и фолираната, а постојање странке коју представљају се противи здравом разуму, штавише она је његов сахранитељ.

Поред тога, она је и смишљена као (С)транка (Н)еутралисања (С)рпства – као отпуштач вентила српских националистичких тежњи, као и тампон зона између анти-српске демонкратске структуре, њене владе и водећих олигарха и криминалаца у Србији данас са једне стране, а са друге српског народа и његовог револта!!!

СНС је ту и да заустави одлив гласача у српске родољубске странке. Зато јој политика, идеологија и програм није потребан!!!

Ако нема идеологију, ова странка има 'духовне вође', чија је и спонзоруша – нату, цију, криминалце и тајкуне.

СНС би се једноставним речником могла описати као суманута странка са суманутим ликовима који су опасност по Србију.

Наиме, од 'Карлобаг-Карловац-Вировитица' идеје они су спремни да нас сабију у београдски пашалук.

Најбољу слику о челницима СНС-а дају њихове изјаве - Јоргованка Табаковић, поводом разбијања СРС и оснивања СНС: „Па и ја морам од нечег да живим”. Николићева параноична изјава о томе како је Шешељ наручио његово убиство из Хага. Николић - Спреман сам да уђем у владу са ДС!? Николићеве сексуалне изјаве и инсинуације о женским посланицима у скупштини итд. итд. Како дугачије описати осим сујетно, болесно и сумануто???

Најзад, на питање какав политички кредибилитет носи ова странка – сви знају одговор: НИКАКАВ!

Ко постаје члан СНС? Они која размишљају као Николић, односно и они који хоће купатило од 100м2! Да ли то зато што им треба ненормално пуно простора да оперу своје грехове????

За крај ове кратке анализе горе поменуте странке, ево предлога за њихову прву предизборну паролу:

Живела српска глупост, слабо памћење и одсуство здравог разума! Гласајте за нас!

1 коментар:

  1. Одавно ми је било јасно да ће владавина снс-а са осталим "политичким" хоштаплерима бити катастрофа за Србију, јер су на власт дошли уз помоћ крупних обманама, превара и лажи. Као и да су ти криминалци зграбили власт на покраденим изборима, а да су избори покрадени и сами николић и вучић су више пута јавно изјавили након њиховог завршетка. Због тога они и немају легитимитет да седе ту где јесу, а камоли да доносе (противуставне) одлуке о будућности наше земље без питања суштинског дела Србије - а то је народ, који је једини меродаван да одлучује у каквој ће држави и са ким би да живи. Ни својевремено моћни Милошевић није смео да донесе крупне одлуке о Србији (КИМ), а да прво не пита народ шта жели!!!
    Дакле, ситуација је једноставна. Имамо незакониту "власт" потплаћена од стране агресорски држава ЕУ и НАТО пакта) да у "име народа" распарча државу за своје западне газде. За узврат њима западњаци обезбеђује да та политичка и власничка група (друга србија) постану супер грађани унутар србије и европске задњице. За узврат николић, кофрече, беко, динкич, костић, суботић и остала проста багра држе Србију (народ) на ланцу (јел народ од њи политички и економски зависи) за англо-Саксонску прљаву употребу - коначан рат против Православне Славенске Братске Русји и уништавање нас сами Славена одмосно чишчење Славена са Балканског полуострва као што се може тренутнон видети са Србијом односно КиМ и са Македонијом. Једини могући закључак је да ја ова „влада“ у потпуности незаконита боље рећи противзаконита која нема никаквих додирни веза са државом Срба а која је суштински одраз по жељи и мери српски непријатеља на Балкану у Европи и ван ње од 5 окотбра до данас!

    Има много шта још више рећи о новим приступима родољубским странкама. Начин рада и политичћког деловања, уби тачним паролама, занимљивим програмима, обраћањем и привлаћивање пажње грађана, како освестити и пробудити грађанску дужност према држави и сународницима односно оживети умртвено родољубство о коме тренутно пишем.

    ОдговориИзбриши