четвртак, 7. јул 2011.

За српске родољубске странке на наредним изборима

ИМАЈУЋИ У ВИДУ ДА ПОСТОЈИ САМО ЈЕДАН ЦИЉ ЗА ПРАВЕ СРПСКЕ РОДОЉУБЕ ДАНАС - СКИНУТИ НАТО_ХУНТУ СА ВЛАСТИ У СРБИЈИ

Сви ви – Радикали, ДСС, Двери, СНП Наши, итд....

Узимајући у обзир шта су странке тренутно на власти учиниле са државом Србијом – разбијањем, приватизацијама, резолуцијама – све накарадно што је довело Србију у стање у којем је данас - не даје вам више за право ДА ПРОМОВИШЕТЕ ИСКЉУЧИВО И САМО СВОЈЕ СТРАНКЕ!


 
Дакле, ако вам добробит Србије стварни циљ, ви немате избора него да се уједините!
 
У супротном - НЕМАТЕ АМА БАШ НИКАКВЕ ШАНСЕ.

Односно, Ваше даље политичко ангажовање се аутоматски доводи у сумњу!

Партије и странке нису важније од државе и народа. Ако желите појединачно да наступате, то значи да вам је ваша странка важнија од државе!   
Ако је тако, онда ви не би сте били ни по чему различити од ових који сада владају. А остаје вам и опција да се са овима који су сада на власти и удружите, на наш ужас.

Имали смо 11 година партократије - странке су биле јаче од државе.
 

Ако се не удружите пре избора сви заједно – ДА НАРОД ЈАСНО ЗНА ЗА КОГА ГЛАСА, а не видимо да било ко од вас може насамо да победи, , то само значи да вас ова држава апсолутно не занима.

То би значило да би сте били спремни да дозволите још 4 године уништавања и распарчавања државе. Наредног пута би Тадић завршио започети посао и то би резултирало тиме да Срби не би живели најмање следећих 100 година у једној држави, какву је данас познајемо!

Ваше неуједињавање и неудруживање би уништило ову једну изузетно важну шансу која наступа код наредних избора да Србију уведете у мирније и сигурније воде, како би опстала и просперирала. А пут тих сигурних и просперитетних вода сви знамо куда иде – једино и искључиво ка нашем великм брату, ка Русији – Београдом као једним од 4 центара ЕвроАзијске Заједнице.

Нема коментара:

Постави коментар