субота, 18. октобар 2014.

АЛЕКСАНДАР Дугина: Србијо издржи још мало, Русија се буди и све ће вратити назад



Дугин-Уцраниа 243Александар Гељијевич Дугин, саветник С. Наришкин - председавајућег Националне Думе Руске Федерације, председник Међународног Евроазијског Покрета, шеф катедре Социологије међународних односа Московског државног универзитета МВ Ломонсов

Драга српски браћо!

Ја вам се обраћам, јер веома волим српски народ и нисам равнодушан према његовој судбини. Србија је херојски народ који је у последњим деценијама био жртва Велике Игре две супротне стране - Запада који иде ка свом духовном крају, дегенерацији и губитку људског достојанства и свих европских вредности и православног света, са центром у Русији, који се храбро бори (не увек успешно и ефикасно) да људи буду људи, да имају право на слободу, избор своје религије, право на нормалну здраву породицу, на сопствени идентитет.

У Србији су избори и од њих много зависи. Шта конкретно? Шта је у питању? Данас се решава судбина Србије: може ли Србија да издржи док се у потпуности пробуде руска браћа, док се не сруши пропадајући атлантски Запад, док народи Европе не сруше финансијску олигархију, ослободе се ропства и поврате сами себи и изграде слободну Европу, заједно са Русијом, са осталим православним народима, европску Европу или ће се она поклонити пред диктатом светске елите, властима долара, америчкој хегемонији, устројитеља геј парада и хулитељах хришћанских светиња и таква идем (и то није сигурно) у такву разрушену Европу, издајући своју историју, своје Православље , своју земљу, напустивши Косово, остављајући своју браћу у Републици Српској и тако нестати.

Они који данас у Србији раде у служби савремене Европе, САД-а, либерализма и "европских вредности", не издају само Србију, не само Косово, не само православље, него и саму Европу, јер је класична хришћанска Европа данас поробљена тоталитарном финансијском олигархијом која европском друштву намеће оне вредности које су му суштински потпуно стране.

Коначно, Срби знају кога да бирају и мој циљ није да намећем своје мишљење. Али, једно је јасно: Срби су дужни да бирају српске власт, а не клику проамеричких издајника.Ја не сумњам, ако можемо издржати још мало, онда цена коју је платила Србија, ваше страдање, ваш бол из 90-их и 2000-их , онда све невоље Срба неће бити узалудне. Ви видите да се Русија постепено буди, сувише споро, недопустиво споро, али ипак ...

Москва је јасно показала да неће дозволити Сједињеним Америчким Државама да саме владају у свету - ни у свету, ни у Европи.

Русија је одувек била савезник православне Србије. Шта више Русија постаје проруска, враћајући се сама себи, својим православним коренима, тиме она све више спознаје неопходност да подржи Србију. И у кључном тренутку руска Русија је дужна да устројава српски Србију. Србију која не издаје Косово, која не издаје саму себе. Србију која наставља своју страшну херојску борбу.

Снаге светскога зла већ посрћу. Глобална криза узраста у још већим размерама. Ми смо дужни да се уздамо у себе иу нашу браћу, пријатеље, у наш словенски православни савез. Тако ми можемо створити Велику Европу у којој ће и Србија наћи достојно место као европска авангарда православне цивилизације.

Ја позивам Србе да направе патриотски избор! Издржите само још мало, тамна ноћ бива само пред свитање! Све ћемо повратити назад!
Живела Србија!

(Факти)

Нема коментара:

Постави коментар