уторак, 24. јануар 2012.

Српски Вампирски Бал

Негде је написано да је реч вампир српског порекла. чудовисте које се диже из мртвих, опстаје у животу варајући жртве коначном рају, пијући крв живих људи - остављајући за собом траг покосених празних умова, заражене и болесне, у којем опстанак њихове душе искључиво зависи од опстанка вампира, оног који их је заразио.


Изгледа да јесте српска реч, наша стварност нам то показује. Мртви се из гроба подигоше, из бломбираних сандука устадоше, један по један отресоше прасњава армани одела, повадише из џепова бели лук, крстове и глогово трње из срца ишчупаше.


Сила се бори против силе, тако и добро против зла. Али зло се у добро преобукло, као мирујућа “кртица”, чекајуци трен за оживљавање мртвих. Сада нови Месија њих тако црне вештачким дисањем оживљава и на сабор позва, да им саопшти са места некада заузетог царем црних мисли, да их је оживео, да је он сада тај цар који ће завладати сабором и њиховим на проклетство осуђеним душама.


Шта обичан свет зна о дејствима црних сила, сем да не ваљају, да убијају, уништавају и разарају домаћинства, друштво, понос и морал. Али их преобучне не препознају.





Опет ће се одржавати вампирски бал. Црни вештци већ дуже време путем црних кутија као у трансу званице најављују. Тачно у поноћ, у глуво доба, засвираће оркестар невидљивих спонзора, заиграче се коло над костима поражених не само од јуче, већ оних кроз век и векова. Кад петао који ће означити зору и нови дан, трећи пут запева, тада ће се пред народом отворено прогласити стара покрађена нада за "нову понуђену", оживљени црни витозови ће чврсто стати у заштиту цару. На свакој српској раскрсњици милосрдни црни ањели ће подићи највећи црни кип новог вође, у десној руци дрзаће гласачки папир док у левој симбол вампира , преко прсима ће писати “ Са овим обема рукама покорио сам ову страну” да би се за увек у народу знало ко је не-уништив. Али за разлику од протеклог времена, заражени су постали јачи, а здрави слабији, комади српских тела се кидају и бацају као жртве псима да би се задовољило врховно божанство удруженог заједничког зла. Уништавањем тела у коме опстаје црни цар, зараза че на крају уништи и саму себе и тако испунити вампирску заклетву - да заувек живи у вечној тами.


Каква ноћна мора, да ли ће се наставити?!

Гласајте за родољубску опозицију!

Нема коментара:

Постави коментар