уторак, 5. јул 2011.

Ко се плаши Новака Ђоковића?

Поводом изјаве Горчина Стојановића о освајању такмичења у Вимблдону Србина Новака Ђоковића, на Б92:

„Nemam nekih ličnih razloga, kao što mi se čini da ni svi ostali skupa nemamo nijednog razloga da se lično radujemo zbog toga, to je pre svega individualni podvig Novaka Đokovića, njegovog tima, zasluga za to ide njegovim roditeljima”, kaže reditelj Gorčin Stojanović.


Неколико напомена -

Горане, ти имаш онолико оних који одобравају твој став, колико ЛДП и УРС заједно имају симпатизера - практично ништа.

Наравно, твоја изјава је покушај да се мали представе великим, а неутицајни утицајним – све у сврху гурања правих српских ауторитета из фокуса јавности!

Дакле, оне које ти представљаш, може се поуздано тврдити, да су из српских редова давно отпали, који су 90-тих ратовали против Срба; који раде на потпуном разарању српског народа, српске државе и обичаја (да не кажем културе, јер није наша реч), а што није тајна, јер јавно износе своје србомрзачке ставове у круговима тзв. друге Србије - ви сте ништа друго до обичне политичке хијене за једнократну употребу.

Таквима, који сте у свакој држави у свету, па и у Србији, на маргинама - поручила бих да је Србија једна и јединствена и припада Србима који су је створили и обезбеђивали њен опстанак, а да ви маргиналци, који сте на вашим 'положајима' једино захваљујући окупатору – можете да се пакујете за НАТО-Европу. Србија остаје где јесте. У Србији је, за вашу информацију, преко 95% становника против уласка у западно-европску унију и НАТО.

За Б92 –

Новак Ђоковић није 'бренд' већ живо биће, православним духом прожето, а што и сам свуда исказује – није могуће да тако нешто нисте приметили !!?? Или то што истиче да је Србин вама можда смета, јер вам прети и обара идеју те некакве 'друге Србије' без Срба?

Дакле, Новак није роба за потрошњу да би био 'бренд'.

Новак је тренутно најбољи на земаљској кугли спортиста – Србин.

Али, Новак је и много више од тога за Србију. Ако је преко 150 држава света гледало пренос финалног меча, да ли можете себи да представите КОЈИ ЈЕ ТО БРОЈ ЉУДИ У СВЕТУ ЈЕ ГЛЕДАО НОВАКА КАКО СЕ, СА ВЕРОМ У БОГА, СРПСКИ КРСТИ, НАКОН ШТО ЈЕ ПОБЕДИО ПРОТИВНИКА????

Ни један ДОС политичар у Србији, а посебно не ретардирани Тадић, који није познат ван Србије, Хрватске и Босне, никада неће имати овакву популарност – то је за њих недостижан сан.

А о њиховој вредности и да не причамо ...

Није ни чудо да сподобе попут Тадића и Јеремића машу из Вимблдон седишта, не би ли се огребале за мало, њима за живота недостижне, Новакове славе.

За разлику од поменутих који су разарајући фактор - који врше власт манипулишу српским политичким системом, черупају и пљачкају државу и народ и издају све могуће српске националне интересе, Новак Ђоковић је до позиције краља спорта – за којег зна сваки иоле обавештен човек на планети, дошао на поштен начин, мукотрпним радом и залагањем, и то у својој 24 години!

А ви се молите глупом августу у Риму да Новак случајно не изјави нешто политички. Будите сигурни да би га сваки Србин у Србији, и поред његове младости, а баш због славе и описаних моралних вредности, са пажњом саслушао и послушао.

Наравно, Ђоковић је исувише лепо васпитан да би се мешао са политичарима у Србији на власти и њиховим прљавим работама.

Нема коментара:

Постави коментар