субота, 30. август 2014.

Страшно -Сједињене Државе позивају на убиство председника Путин!



У америчком издању амерички мислилац објављен је чланак специјалног помоћника директора CIA Реганове администрације Херберта Меиера. У том чланку Меиер је предложио да се барак обама и његови савезници у Европи убеде Руске олигархе да осигурају Путинову смрт.



Председник (обама) и његови европске колеге треба да овим људима даду апсолутно јасан сигнал да нас није брига како ће се решити проблем Путина. Ако они могу да убеде доброг старог Владимир да напустити Кремљ са свим војним почастима и свечаним заслугама, - одлично. Ако Путин буде превише тврдоглав да схвати да је његова каријера  завршена, а Кремљ може да извуче за ногеса рупом потиљак у- ми то и те како желимо ". Даље, аутор додаје да Запад добро уређена и да запад има још један избор: ". Земља - ваздух" Путинов авион након путовања у иностранство, да се погоди пројектилом ракетом "Нећемо приговор," - закључио је Мејер.
Оно што је важно, овај чланак је веома индикативно целе политике Сједињених Америчких Држава, а не само у односу на Русију. За политичког естаблишмента САД, Владимир Путин је "црни тачка". А сада њихова "сан" - је физичко уклањање председника Русије, који је стајао и стоји уз власт законноизбранну Сирију, који јеузео," и прекроио  америчке планове за стварање бандеризатситичке односно фашистичке Украјине и њеним даљим окупације од стране Западни/НАТО трупа.

Секције које треба подвући су:

1.      Позив на убиство Председника Путина
2.      Да Русија после Путиновог убиствауђе у процес самоелиминације
3.     После убситва Путина америка и савезници треба да деградирају и изигравају смрт на софистицран начин (као што се годинама успешноп чини у Србији)
Херберт Меиер инсистира да је неопходно да се ојача утицај на циљане олигархијске групе и кремљевсксе елите. То јест, повећање притиска на људе који су основи тренутни  администраце Кремља. А онда, у складу са Мејером, они који су донели Путина на власт сами ће деловати као својих џелата.

Ако се допусти радикализам и таму Амерички неоконзервативцаца. Ако замените физичко уклањање политике. Можемо боље да разумемо како је  недавно у украјини спроведен такав план противЈануковича.  Мајдановци неби били у стању да скидају власт да нису им дојућерашњи олигархрси који су довели Јаноковића на власт то дозволили 

 Америка и њени савезници не само да ће ојачати санкције против Русије, али ће тражити "слабе тачке" у ослонаца државе. Као и повећање подршке онима у Русији који ће сломити подршку државност унутра са наранџастим технологијама.



Амерички мислилац - Нортх Американ Даили Е-зине, стоји на позицијама америчког неоконзервативизма. Г главних тема часописа јесте политички систем Сједињених Држава, спољну политику, националну безбедност. Магазин за читање. На пример, објављивање овог онлајн  магазина има исту тежину и утицај као што има публикација Le Monde, The Guardian, и New York Times.

Скрачен превод.

Нема коментара:

Постави коментар