петак, 25. фебруар 2011.

Да ли су странке и појединци важнији од државе СРБије?

Пре свега, свако ко је данас про-србски опредељен подржава(ће) странке родољубског определења које усмеравају Србију не ка евро-атланској алијанси већ ка Русији (и евро-азијском савезу).

Међутим, било која странка, организација или појединац не сме да има већи значај од србске државе и србског народа. Не да не сме, већ мора недвосмислено да се каже да је држава Србија у односу на све поменуте далеко изнад свих. Ако се ради о било чијем опстанку, онда је то Србија и српски народ, а сви други у поређењу с тиме су безвредни тј. небитни и не могу се никада третирати као важнији фактор.

Једноставно: странка, организација или појединац не могу никада играти улогу државе – у странци или организацији србски народ не може да се окупи и живи!

Треба имати на уму да нам странке и појединци, и ако нам се чине блиским, нису ни отац, ни мајка, ни брат, нити фубалски тим - који се безусловно воли односно за који се безусловно навија.

Странке и појединци у њима чине људи, којима смо ми дали поверење да раде у наше име, МИ ОДВАЈАМО НОВАЦ ЗА ЊИХОВО ПОЛИТИЧКО ДЕЛОВАЊЕ У ИМЕ НАС - ОНИ РАДЕ ЗА НАС И ИСКЉУЧИВО ЗА НАШЕ ИНТЕРЕСЕ. Овако и никако другачије би требало да буде!

Ако се појави било каква нелогичност у странци коју подржавамо - то треба да се изнесе јавно и да може да се јавно критикује, како не би по ко зна који пут били, што се тиче тако крупне одлуке коме дати глас - били преварени и изиграни.

Једино ми као народ можемо држати странке на путу који ми као већина желимо, а не странке нас. Како? Тако што ћемо изнети све што мислимо да није у складу са очекивањима од странке коју подржавамо. Ми имамо право да постављамо питања која нас занимају - странке су те које морају да одговоре и да се правдају - нама!

СВИ СУ ПОДЛОЖНИ КРИТИЦИ – ПОСЕБНО ОНИ КОЈИ СКРЕЋУ И МЕЊАЈУ НАШ/њихов ПРОГРАМСКИ УТВРЂЕНИ ПУТ.

У закључку: сви Дос-овски политички играчи су очигледно смрт за Србију и србски народ и то је, надамо се свима у Србији јасно, а некима од нас је то било јасно још и пре долазка Дос-а на власт 2000-те године.

Родољубске странке треба да држимо на оку и усмеравамо у складу са нашим жељама. Јер на крају они нас и наше жеље треба да представљају. Због тога их морамо стално контролисати како би у сваком тренутку остали политички здрави (доследни принципима на којима почива њихово деловање) и јаки!

Живела Србија! Живела Русија и братски руски народ!

Нема коментара:

Постави коментар